panelarrow

Att meka är livet

| Lämna en kommentar

Finns det något som är så roligt och avslappnande som att ligga under en bil och meka, jag tror knappast det. Tyvärr så är ju mitt intresse inte den billigaste hobbyn man kan ägna sig åt men jag tycker ändå att det är värt varenda krona, speciellt när det kommer till min egna pärla som jag håller på mycket med. För alla er andra som också gillar att meka med bilar (eller kanske bara gör det för att det är ett nödvändigt ont), till er måste jag bara tipsa om sidan skruvat.se där det går att få tag på bra bildelar till ett schyst pris. Jag köper mer eller mindre alla bildelar jag behöver därifrån och jag kan lova er att ni inte kommer att blir besvikna om ni testa dem.

6716786_32

Själv så hyr jag ett garage där jag kan meka i lugn och ro och där jag har gott om plats för alla mina verktyg och andra bra attiraljer som kan behövas. Garaget är mer eller mindre mitt andra hem och den största delen av min fritid spenderas där och polarna vet alltid var dom kan få tag på mig! Mestadels är det min egna bil jag grejar med, men det händer ju även ibland att kompisarna behöver lite hjälp med deras trasiga bilar, vilket jag såklart ställer upp på.

Kommentera

Required fields are marked *.