panelarrow

Mina favoritskor och syrran på kryssning

| Lämna en kommentar

Av någon anledning har jag alltid haft en förkärlek för converse skor. Jag vet inte exakt hur det kommer sig men jag har en vag aning. Då jag var liten, kanske runt 5 eller något sådant, så fick min stora syster ett par sådana skor i julklapp. Detta måste varit någon gång på 80-talet och de var då heta som sjutton. Jag minns att min syster blev så stolt över dem, och även jag, som såg upp till min syster, älskade dem såklart. I det läget vågade jag inte fråga om jag kunde få likadana. Jag var ju dessutom liten och det fanns vid den tiden med största säkerhet inte ett par skor i min storlek. Ungefär när jag sedan var 13 år, hade jag nästan glömt bort dessa skor, men blev påmind då en vän plötsligt visade mig ett par som hon hade köpt. Det första jag gjorde var då att ta med mig min mamma till butiken och köpa ett par. Sedan den dagen hade jag dem varje dag tills jag helt slet ut dem. Och idag är min garderob full av converseskor i alla modeller. Igår fick jag även idén att ringa till min syster för att fråga om hon har kvar de skor hon fick då jag var fem. Men eftersom hon är på kryssning med detta reseföretag http://www.mcscruises.se så måste jag vänta tills hon kommer hem.

Julklapp

Kommentera

Required fields are marked *.