panelarrow

Action i tillvaron

| Lämna en kommentar

I veckan har jag mest jobbat och stått i, jag har därför inte haft allt för mycket tid att mecka med mina egna motorer, men eftersom jag jobbar på en bilverkstad så har jag åtminstone fått jobbat med andras.

I början av veckan kom en riktigt rik krösus in med en snygg gammal BMW som han ville att vi skulle serva. Jag var först på bollen, då jag älskar denna typ av gamla bilar, och vann mannens förtroende. Jag till och med berättade för honom att min farfar ägt en liknande bil, vilket var en halvsanning. Han hade ägt en BMW, men inte i närheten av samma modell. Eftersom hans bil skadats i en olycka tipsade jag honom om modernas försäkringar. Han tackade för tipsat och blev även glad med min reparation.

Sedan pratade jag med en gammal vän som fått för sig att flytta till Norrköping eftersom hans arbete kommer att flytta dit. De har redan träffat en fastighetsmäklare i Norrköping och ett av objekten de tittade på var helt fantastiskt, enligt honom. Det är alltid roligt när saker händer i vänner och släktingars liv. Livet behöver ibland lite action, och min vän verkade glad över att flytta. Det var allt för idag!

images-99

 

Kommentera

Required fields are marked *.