panelarrow

En anledning att testa bilen

| Lämna en kommentar

Nästa helg tänkte jag ratta favoritkärran hem till mamsen och pappsen och hjälp till att rusta upp huset lite. De har slarvat rätt mycket med allt från fasaden till badrummen genom åren, och nu vill de att jag ska komma och kolla på huset eftersom jag är så bra på att ”fixa saker”. Föräldrar alltså … Bara för att jag kan bilar betyder det knappast att jag är någon hantverkare! Men visst, jag är villig att ge det ett försök, speciellt då de brukar vara rätt generösa om man gör jobb åt dem. Dessutom får jag ju chansen att äntligen testa hur nya motorn spinner, det blir jungfrufärden, precis lagom till första vårvärmen!

Pappa bad om hjälp att kolla upp lite saker på Bygghemma också. De är värdelösa på datorer, mina föräldrar. Men man ska inte glömma att det är deras förtjänst att jag finns till och kan ägna livet åt det jag älskar mer än allting annat – motorer! När jag en dag dör vill jag inte bli begravd på en kyrkogård, jag tror ju ändå inte på den där Gud. Nej, jag vill vila tryggt någonstans på en bilskrot och mitt kors kan vara gjort av skiftnycklar. Det är det enda rätta för en biltok som jag.

Motor

 

 

 

Kommentera

Required fields are marked *.