panelarrow

Kalender

Som det ser ut nu…

| Lämna en kommentar

… så har jag köpt en lägenhet på Östermalm!! Dyrt som fan men vad ska man göra då liksom!? Vill man ha något så får man ge allt för att få det. Och det har jag gjort nu. Flyttar i slutet på augusti. Det kommer bli kanon.

Kalender

Passade på att skaffa en ny försäkring till bilen också. Testar Moderna Försäkringar nu, har hört så mycket bra om dom så det blir nog skitbra. Fick ett riktigt kanonpris så nu funderar jag på om jag ska ta min nya hemförsäkring via dom också. Tror det får bli så.

Efter jobbet idag ska jag möta upp några kompisar och gå ut och ta en öl. Inget märkvärdigt, har ju jobb imorgon också men det är alltid skönt att komma iväg och göra någonting annat efter jobbet.

Kommentera

Required fields are marked *.