panelarrow

packa1

Dags att börja packa då

| Lämna en kommentar

Gillar inte att vara ute i sista minuten med saker och ting. Vill alltid vara väl förberedd, komma i tid och inte stressa. Så ska börja packa lite smått. Dom sakerna man inte behöver spelar det ju ingen roll ändå för dom kommer jag ändå inte sakna. Det bästa med att flytta är att man får rensa bland alla gamla grejer. Vad ska jag med hundra år gamla papper till? Eller dom där tomma burkarna och flaskorna som man har gömt i en gammal låda? HÄRLIGT säger jag bara. Så det är nästan en påse släng för varannan kartong hehe.

Det är verkligen den bästa känslan någonsin när man har rensat klart. Det känns som om att man har rensat själen då också. Nu ska jag i alla fall gå och packa första lådan. Börjar nog med min prylbyrå, ska vi se vad som kan rensas där.

packapacka1

Kommentera

Required fields are marked *.