panelarrow

År och dar sen, jag och norsken

Norske samtaler

| Lämna en kommentar

Förlåt för att jag inte har hunnit uppdatera på ett tag. Det har vart så sjukt mycket med flytten och allt runt omkring så har fått lägga hela livet på hyllan ett tag känns det som.

Extra dåligt samvete har jag gentemot min norska vän Olaf som har försökt kontakta mig ett par dagar på raken nu. Och äntligen idag fick jag chansen att ringa upp honom. Tack gode Gud för Skype, visst!?

Så vi snackade på, jag på svenska och han på norska, som jag har stora svårigheter med att förstå. Konversationen funkar bra ändå. Han ska i alla fall komma till Stockholm av någon anledning som jag inte riktigt förstod i oktober och undrade om han fick bo hos mig under den tiden. Det är bara 4 dagar så varför inte? Klart han kan.

Berättade att jag hade flyttat och att jag hade lite grejer att göra i lägenheten och han frågade om han skulle ta med sig några grejer från Norge till min lägenhet när han ändå kommer. Han beställde tydligen saker billigt från en sida som heter bygghjemme. Han skulle kolla vad han hittade, annars så finns ju det mesta här i Sverige ändå. Ja vi får se helt enkelt.

Nej nu ska jag försöka packa upp resten och sen är det RELAX som står på schemat. Hörs vidare!

År och dar sen, jag och norsken

År och dar sen, jag och norsken

Kommentera

Required fields are marked *.