panelarrow

irri

Stressig dag

| Lämna en kommentar

Idag har jag agerat äkta stockholmare. Har stressat runt hela dagen för att leta efter rätt patroner till min skrivare hemma. ”Hur svårt kan det vara” tänkte jag. Sjukt svårt tydligen. Tillslut vart jag så uttråkad så jag struntade i att fortsätta leta och gick och kollade i andra, roligare affärer istället. Hittade ingenting i affärerna heller, hade tänkt att trösta mig med en snygg skjorta eller någonting men det gick ju käpprätt åt helvete.

irri

Sen var det så jäkla mycket folk ute också, söndag i Stockholm ni vet, så på slutet var jag riktigt förbannad. Då vässade jag armbågarna, trängde mig och suckade åt långsamma människor. Till slut bestämde jag mig för att gå hem för jag var så irriterad på mig själv som betedde mig så barnsligt. Väl hemma så började jag att söka efter färgpatronerna på nätet och inom loppet av 5 minuter hade jag beställt hem rätt modell och rätt färger. Tänk om jag bara kunde ha satt mig ner vid den där jäkla datorn innan jag begav mig ut på stan. Det hade sparat mig en hel del irritation.

Förlåt för gnället men jag blir så less på mig själv ibland!

Färgpatroner

Kommentera

Required fields are marked *.