panelarrow

Dummaste jag hört!

| Lämna en kommentar

Nu har jag fått upp allting men jisses vad svårt det är att hinna med allting när man både jobbar och har ett någorlunda utvecklat socialt liv. Det tar sin lilla tid, men nu är det äntligen klart!

Hittade en artikel i Aftonbladet här om dagen med sjuka klagomål från resenärer. Till en början tänkte jag att det här måste ju vara påhittat men jag tror nog inte det. Alla ni som jobbar i servicebranschen, som jag, vet hur många stolpskott det finns där ute.

Här kommer några utdrag:

”Min fästman och jag bokade ett rum med två sängar, och fick istället ett rum med dubbelsäng. Nu är jag gravid, och jag tycker att ni bär ansvaret för detta. Hade vi fått det rum vi hade bokat hade det aldrig hänt.”

”Ingen berättade att det fanns fiskar i vattnet. Våra barn blev rädda.”

”Jag blev biten av en mygga. Det stod inget om myggor i broschyren.”

”Det var så många spanjorer där. Receptionisten pratade spanska och maten var spansk. Ingen hade sagt att det skulle vara så många utlänningar där.”

”Vi köpte Ray Ban-solglasögon för fem euro av en gatuförsäljare, men de visade sig vara oäkta.”

Ja, herregud, jag säger då det. För att läsa hela listan klicka här.

strand

Kommentera

Required fields are marked *.