panelarrow

Försöker i alla fall

| Lämna en kommentar

Trots min hetsiga livsstil försöker jag klämma in lite träning emellanåt. Det är i princip omöjligt för mig att hinna till gymmet, tro mig att jag har försökt. Men jobbar man sena dagar så har man varken tid eller lust att röra sig en millimeter från soffan efter man kommit hem.

NU

Men nu kan jag ha hittat en träningsstil som funkar för mig. Än så länge känns det riktigt bra. Det är en Hög intensiv träning som också kallas treminutersträning. Jag hinner med den, det tar mig som sagt inte många minuter att klara av den, samt att jag hinner med allt annat jag måste göra. Typ jobba, ta mig hem, laga mat och matlådor, äta mat, träffa mina vänner, ta det lugnt och sova. Livet är ta mig tusan inte lätt men man hittar alltid sätt som funkar för en själv.

Kommentera

Required fields are marked *.