panelarrow

Trivs så bra!

| Lämna en kommentar

veteran

Jag måste bara tala om för er alla att jag trivs så otroligt bra i min lägenhet! Och inte tyckte jag att jag betalade överpris för den heller. Men jag menar, mäklare  vet vad dom håller på med. Nej jag är kanonnöjd med mitt beslut och jag tycker att min mäklare som jag använde mig av förtjänar all cred hon kan få! Jag har ett par vänner som letar efter mäklare på Östermalm

I alla fall… Torsdagen den 21 november har jag och Steffe bestämt att vi ska gå på MC Collections torsdagsfika. Där får de som har veteranfordon chansen att visa upp sina små juveler och jag är en av dem som mer än gärna kommer dit och beundrar och blir imponerad! Kul att träffa lite nya människor också. Det börjar 17.30 så jag får lov att avveckla mig från jobbet en halvtimma tidigare så vi hinner dit i tid.

Kul att träffa folk inom en annan nisch. Jag undrar hur dom reparerar sina veteranbilar. Det kan inte vara lätt att få tag på delar. Tror knappast att dom kan klicka sig in på Motortorget som jag och beställa hem sina prylar. Ska bli kul att få höra! Kanske ses där!

Kommentera

Required fields are marked *.