panelarrow

Sett Aftonbladet idag?

| Lämna en kommentar

Löjliga artiklar dyker upp, en efter en. Finns det ingenting vettigt att skriva om? Idag var det på löpsedeln att ”Ingen kom till pojkarnas kalas”. Självklart är det supertråkigt för barnen men jag förstår inte hur det kan hamna så toppat på mest lästa artiklar.

Jaja, jag ska inte klaga. Jag var ju inne och läste också så jag hjälpte ju till med statistiken själv haha!

Nu håller alla på och laddar inför julen och det enda jag känner är att jag vill köpa en stor familjepizza med kyckling och bbqsås och äta hemma medan jag kollar på Grinchen eller någonting. Har verkligen ingen lust med julen i år. Har inte köpt en enda julklapp än heller så känner mig lite såhär:

nap

 

Till mig själv har jag i alla fall köpt en julklapp. Luftkonditionering så det står härliga till. Orkar inte med en så varm sommar till! Passar kanonbra i min lägenhet också. Trivs förresten fortfarande jättebra!

Hur känner ni inför julen? Är jag den enda som känner såhär?

Kommentera

Required fields are marked *.