panelarrow

Tar mig i kragen!

| Lämna en kommentar

grinch

Jag har slutat måla upp mig som The Grinch och har äntligen tagit tag i mig själv. Har vart ute på stan och köpt några fisiga julklappar och tackade ja till föräldrarnas inbjudan om julmys. Det ska faktiskt bli ganska kul!

Imorgon har vi julmiddag med jobbet, tror vi ska gå och äta tapas eller någonting bara för att bryta traditionerna. Sen blir det ut och slira lite på stan med grabbarna! Jag har inte tagit ledigt någonting mer än vad man normalt är ledig. Alla sa att om man är smart kan man ta 8 dagars ledighet och få tre veckors ledigt men jag känner att jag vill jobba. Det är kul att jobba. Dessutom ger det möjlighet till andra att ta ledigt de dagar de vill. Här är man snäll på hög nivå!

Kommentera

Required fields are marked *.