panelarrow

Typiskt min otur

| Lämna en kommentar

Det är så himla typiskt min otur. När jag kom till affären så var såklart kavajhelvetet slut så det var bara att ge sig ut på stan i panik. Jag hittade tillslut en supersnygg på Hugo Boss. Problemet var att den var så himla dyr så jag var tvungen att ta ett snabblån för att ha råd med den och nyårskvällen.

Men det var det värt, kvällen var riktigt lyckad och vi hade sjukt kul! Först käkade vi middag hemma hos Johan, vi var väl kanske 10 stycken eller något sånt. Sen drog vi oss in till slussen, tillsammans med resten av Stockholms befolkning kändes det som och sen var det Hells som gällde! En sjukt rolig kväll som slutade riktigt sent. Men det var kul i alla fall. Det rök ju pengar som aldrig förr så det var bra att jag drog iväg det där smset och fick lite extracash. Det är inte bra för mig att göra det när jag är berusad, då blir det alltid en helt annan summa än vad man hade tänkt sig!

Kommentera

Required fields are marked *.