panelarrow

Stuntman

| Lämna en kommentar

En kompis till mig fyllde år i helgen och jag och ett gäng kompisar bestämde oss för att slå ihop oss och köpa en present tillsammans. Trots att vi alla delar intresset för bilar och motorer så fick vi fundera ett tag på vad vi skulle köpa. ”Kanske nya tuffa fälgar”, föreslog någon. ”Eller kanske reservdelar?” sa någon annan. ”Det kan man ju aldrig ha för mycket av!”. ”Men kom igen nu killar!” sa jag. ”Grabben fyller jämt så vad han får i present i år är extra viktigt. Vi måste hitta på något som får honom att minnas vår present för resten av livet!”. De andra instämde. Till slut kom Matte på den ultimata presenten. En upplevelse! Vi klickade oss in på liveit.se för att se om de hade något bra erbjudande och vi kunde nog inte ha hittat en bättre present! Killen som fyllde år är lite halvt galen och älskar när det händer grejer. Så det blev en upplevelse som heter ”Var en stuntman!”. Haha ni skulle sett hans reaktion när han läste kortet! Det var helt oslagbart. Ibland önskar man att man var bättre på att dokumentera händelser genom att filma och fota mer. Självklart kommer vi andra grabbar hänga med på detta äventyr men jag vet inte om någon av oss andra kommer att våga testa på att vara stuntman. Det låter ju riktigt häftigt och det ska bli kul att se vår vän in action!

var-en-stuntman

 

Kommentera

Required fields are marked *.