panelarrow

Effektivt möte

| Lämna en kommentar

Idag har vi haft möte på jobbet. Vi står inför en stor förvandling på många sätt och vis. Lokalerna ska rustas upp och vi försäljare ska också ”rustas upp”. Med det menar jag förstås att vi ska gå lite nya utbildningar och helt enkelt slipa på vår säljförmåga och kundservice. Lokalerna behöver dock inte bara slipas utan de behöver en totalrenovering. Allt från topp till tå ska snyggas till. Speciellt golven ser riktigt risiga ut, man ser att de fått vara med i ett par år. Tydligen hade chefen dock endast hittat riktigt dyra alternativ när han letade efter något företag som skulle kunna fixa dem. Då kommer Anders med världens kanonförslag. ”Men titta på det här”, säger han och visar upp en golvkonsult-sida på sin iPad. ”Grymt”, säger chefen och bestämmer sig genast för att ta kontakt med dem. Undra om Anders får en större löneförhöjning än oss andra i år 😉 Vad tror ni? Haha skämt åsido. Vi fick till slut bukt på alla små problem under mötet och nu ser vi fram emot den kommande tiden. Om ett par månader kommer firman vara i riktigt toppskick, det gillas starkt!

excellent

Kommentera

Required fields are marked *.