panelarrow

Bästa helgen på länge

| Lämna en kommentar

Vilken helg! Det var grymt kul att kolla när polaren lekte stuntman! Han var dessutom riktigt duktig och fick höra att han var en naturbegåvning. Han kanske borde ta och satsa på det yrket på allvar 😉 Efter upplevelsen blev det utgång som planerat och ja.. vad ska man säga. Det blev en helt spårad kväll. När vi vaknade upp på ett hotell morgonen efter alla grabbar så kändes det lite som om vi var med i filmen ”The Hangover”. Var rädd att jag skulle hitta en tiger i badrummet och en baby i garderoben.. Typ.. Hehe ja det blev nog en shot för mycket, eller fem. Kan ju säga som så att bankkontot börjar eka tomt och hälften av denna månad har inte ens gått än. Ibland har man lite för roligt för sitt eget bästa. Lutar mot att ta snabblån för att klara sig till nästa lön. Risicums lån ska tydligen ha schyssta villkor så ska ta en närmare titt på deras hemsida tänkte jag. Aja, vi hade i alla fall riktigt kul i helgen så det var helt klart värt varenda öre! :)

the_hangover_movie-normal
Såhär såg vi ut dagen efter 😀

Kommentera

Required fields are marked *.