panelarrow

Fullbokad

| Lämna en kommentar

Hallå där! Det märks verkligen att våren är här. Alla börjar ”vakna till liv” och man blir medbjuden på både det ena och det andra. Är snart uppbokad hela våren tror jag. Nu till helgen ska vi ett gäng grabbar på snusprovning. Ska bli riktigt roligt faktiskt. Snusade när jag var yngre men slutade för cirka två år sedan. Vad tror ni, kommer jag bli hooked igen efter helgen? Vi ska till ett ställe där de säljer svenskt snus och jag kan knappt bärga mig tills jag får stoppa in en fin svensk prilla under läppen igen!

Efter snusprovningen ska vi vidare på bowling. Perfekta aktiviteten för grabbkvällen om ni frågar mig. Sen blir det kanske en runda på krogen. På söndagen har vi planerat grillkväll hos en polare som precis flyttat till villa, men vi får väl se hur vädret blir.

Nu ska jag kila iväg till jobbet hörni! Ha en skön dag!

general

Kommentera

Required fields are marked *.