panelarrow

Hittat massa kul

| Lämna en kommentar

Hallå där! Hur är läget? Själv mår jag kalasbra. Tog nämligen en sväng till mitt förråd i Botkyrka häromdagen och hittade en massa roligt. Ibland glömmer man bort allt man hunnit samla på sig under åren. Speciellt när de ligger nerpackade i ett förråd. Jag hittade bland annat en del nästintill oanvända träningskläder så jag tänkte att nu får det banne mig vara dags att komma igång med träningen igen.

Jag funderar dock på att byta förråd. Samma företag som jag hyr hos har nämligen förråd lite varstans i Stockholms-området. Tänkte att jag skulle hyra ett lite närmare mig själv. I Kungsholmen till exempel. Förrådet i Botkyrka var egentligen en polares förråd som jag tog över eftersom jag verkligen var i behov av ett och han ville bli av med sitt.

Men nej hörni, nu ska jag ut och meka lite med bilen i garaget. Har farsan på besök och han erbjöd sig hjälpa till. Alltid kul med sällskap :)

Kommentera

Required fields are marked *.