panelarrow

Dagens tankar

| Lämna en kommentar

Ni minns kanske att jag pratade om Risicums lån förut? Tänkte ta och berätta att jag tog faktiskt ett lån hos dem och det funkade riktigt smidigt. Jag vet att det kan kännas lite läskigt sådär första gången man tar ett snabblån, men jag tycker inte alls det var så farligt som en del påstår. Riktigt enkelt och dessutom räntefritt eftersom det var första gången jag lånade hos dem. Najs! Gick in på denna sida och ansökte: https://www.risicum.se/lana-pengar. Kan verkligen rekommendera dom om ni verkligen skulle vara i behov av ett mindre lån snabbt.

Och ja, självklart har jag betalat tillbaka mitt lån redan. Gjorde det så fort lönen trillade in på kontot.

Nu denna månad, eller ja förra blir det ju, har jag faktiskt lyckats spara lite pengar. Känns härligt att ligga på plus såhär när semestertiderna närmar sig. Funderar på en resa eller två med polarna. Både utomlands och i Sverige. Vi får väl se vad det blir. Hoppas dessutom på en varm sommar. Har hört rykten om att det ska bli en kanonsommar men är inte helt övertygad än 😉 Vad tror ni?

summer

Kommentera

Required fields are marked *.