panelarrow

Dags att komma i form

| Lämna en kommentar

Tjena tjena!

Vet ni vad jag har gått och gjort? Jag har beställt ett löpband. En polare konstaterade i helgen att jag gått upp i vikt. Han sa det ganska skämtsamt men jag vet att det låg sanning i det han sa. Jag har blivit lat, riktigt lat, på sistone. Så nu har bestämt för att ta tag i det. Gick ut och joggade igår kväll men det kändes inte riktigt som min grej. Jag känner mig mest bara obekväm när jag springer där andra kan se mig. Ett löpband vore därför bättre för mig, åtminstone till en början. Vill komma igång lite innan jag börjar jogga bland folk.

Har funderat lite ett tag på att skaffa PT också. Då skulle man liksom ha någon som pushar en och utmanar en. Jag är nämligen en sån som tröttnar ganska snabbt och ger upp om jag inte ser resultat på en gång. Men det vore ju verkligen värt det att fortsätta kämpa. Jag vet ju att jag, jag var riktigt fit som ung och tränade en del. Problemet är bara att jag blivit väldigt bekväm av mig och känner väl även lite att jag inte har tid för att träna.

Detta löpband beställde jag!

6-50760

Kommentera

Required fields are marked *.