panelarrow

Hösten närmar sig

| Lämna en kommentar

Tjena!

Hösten närmar sig och man känner att det börjar bli lite kyligare. Så vet ni vad jag har gjort idag? Jag har suttit och kollat på vinterkläder. Eller ja, kollade först på höstkläder men eftersom jag ändå behöver köpa en ny vinterjacka i år kändes det lite onödigt att köpa en höstjacka också. Jag har ju trots allt redan en snygg höstjacka som inte är särskilt gammal. Men vinterjacka är verkligen något jag behöver. Jag har nämligen pratat med polarna om att åka på skidsemester i vinter och då kan det ju vara bra att ha ordentliga kläder. Har kollat en hel del på peak performance jackor. De är riktigt snygga men har lite saftiga priser. Dock tror jag de är värda priset, de håller nog ett par år.

Men hörni nu ska jag iväg och extraknäcka lite. Har lovat pappa att hjälpa till i verkstaden lite. De har tydligen massor med jobb och flera medarbetare är sjuka. Perfekt för mig då jag gärna tjänar lite extra just nu. Om vi ska åka till Alperna i höst kan det vara bra att ha lite extra cash :)

large (39)

Kommentera

Required fields are marked *.