panelarrow

Tacksam för helg

| Lämna en kommentar

Hej på er!

Idag har jag haft en lång dag på jobbet. Vi har haft en hel del möten och annat viktigt att ordna med. Typiskt att sådant alltid ska infalla på fredagar, eller hur? Aja, dagen har gått riktigt bra i alla fall. Dessutom fick jag ett plus i kanten av chefen då jag tipsade om lager till företaget. Vi är verkligen i behov av det just nu då vi håller på att utöka vårt utbud. Som ni kanske vet så hyr jag ju själv förråd hos Pelican och jag är supernöjd med dem. Vet inte vart jag skulle gjort av alla prylar utan det där förrådet, det är guldvärt. Sen att de har förråd lite varstans är verkligen ett stort plus. Jag behöver inte åka långt alls för att ta mig till mitt förråd.

Efter jobbet skyndade jag mig till butiken Svenskt Snus. Sen vi var där med grabbarna i våras har jag nämligen börjat snusa igen. Klarar mig inte utan mitt älskade prima. Köper det dessutom alltid på Svenskt Snus nu för tiden. Gillar den butiken grymt mycket! Deras service är riktigt bra och man får helt klart det fräschaste snuset hos dem.

Efter att ha köpt mitt snus åkte jag och köpte lite take away på en riktigt najs thairestaurang i stan. Nu har jag precis kommit hem och slängt mig i soffan. Ska nog ta och kolla lite Sons of Anarchy medan jag äter. Sedan lär jag däcka. Är helt slut idag. Skönt att det är helg och man kan sova ut imorgon!

download (1)

Kommentera

Required fields are marked *.