panelarrow

Julklappsplanering

| Lämna en kommentar

Jahapp, snart är det redan december månad. Börjar kanske bli dags att planera vad man ska köpa till folk i julklapp nu. Jag är inställd på att hitta alla årets julklappar via nätet i år. Orkar inte dra ner på stan och trängas med alla galna julhandlare 😛 Jag antar att de flesta har börjat handla julklappar redan. Alla är ”smarta” och börjar i tid för att slippa trängas men så blir det trängsel ändå eftersom alla andra tänker likadant.

Till pappa är det oftast väldigt enkelt att köpa julklapp till. Han gillar ju bilar precis som jag och i år har han sagt att han behöver nya stötdämpare till bilen så jag har antingen tänkt ge honom det eller fiskeprylar. Han gillar nämligen att fiska också och jag hittade en riktigt bra webbshop som säljer fiskeutrustning på nätet. Happy angler heter den. Men det blir nog ändå stötdämparen till pappa. Från Happy angler kan jag kanske hitta något till brorsan istället. Mamma då? Ja, hon älskar ju att baka så just nu funderar jag på att ge henne ett presentkort till någon butik som säljer köks- och bakprylar. Jag är ju själv inte så insatt i sånt så det känns säkrare att låta henne välja något själv. jag vet ju inte vad hon redan har och vad hon faktiskt behöver. Och det är ingen idé att be pappa om hjälp, han har verkligen noll koll. Det är mamma som styr och ställer i köket :)

large (15)

Kommentera

Required fields are marked *.