panelarrow

Trettondagsafton

| Lämna en kommentar

Än är det inte slut på festligheterna och ikväll är sista möjligheten innan jobbet tar vid på onsdag. Grabbarna och jag ska på musikquiz på vårt lokala ställe där vi ska äta gott och dricka några öl (och kanske kolla om det finns en och annan trevlig tjej att vila ögonen på…) Vi är alla rätt så allmänbildade på musik så vi hoppas kunna ta det här ikväll. Hoppas vi. Eller vaddå hoppas? Vi VET att vi kommer att ta det.

Varför vi firar Trettondagen har med religion att göra och även om jag inte är så religiös så är det rätt skönt att få vara ledig några dagar extra. Men om man nu inte är religiös alls? Jobbar man då eller? Funderar på dem som går ur Svenska Kyrkan, om de som avsagt sig en religion utan att tro på nåt annat, ska de få vara lediga på de kristna helgdagarna? Usch så tråkigt!

Ja, vi ska i alla fall medan vi kan fira in i det sista! Ha en skön kväll – för det ska vi ha!

Hälsningar från de tre vise männen

threewisemen

 

Kommentera

Required fields are marked *.