panelarrow

Så snygg!

| Lämna en kommentar

Den nya matta lacken, som på den här Audin är bara så läcker! Vill ha! Kanske nån dag lite längre fram när jag har tjänat ihop lite mer stålar. Eller kanske bygger jag mig en egen variant?

audimatte

 

Det är nu under vintern som man ska ta hand om bilen för att skydda lacken på bilen. Råden vi fick i höstas tål att upprepas.

Har man inte ett garage att ställa bilen i, utan den står parkerad på gatan kan man köpa ett skynke att täcka bilen med. Det underlättar också om det blir många minusgrader och man ska öppna bildörren. Ibland fastnar gummilisten i metallramen. Har det hänt er?… Inte kul.

När jag hjälpte en kompis med hans bil tidigare idag berättade att han hade beställt Härkilas jaktkläder. Jag måste ha sett ut som o att jag undrade varför då han i nästa andetag nämnde att det faktiskt fortfarande pågår jakt, inte på storvilt men på småvilt som hare, och att han och hans pappa skulle ut nästa helg. Jag har hyfsad koll på att det pågår älgjakt i september och oktober. Men vilka andra djur det är jakt på skulle jag inte veta om någon skulle ställa den frågan rakt upp och ner.  Men nu har jag lite bättre koll. Alltid lär man sig nåt! Kanske blir det harstek nästa helg då?

Kommentera

Required fields are marked *.