panelarrow

Vad jag rekommenderar er

| Lämna en kommentar

Hej!

Hoppas allt är bra med er bloggläsare. Här är det bara fint. Det är ju mitten på mars och solen har visat sig några gånger. Det ska bli riktigt gött med vårvärme och framöver även solvärme. Bara sådana saker som första doppet eller första grillning. Ja, känn på det ordet; grillning! Riktigt gott ska det bli, med en välgrillad fläskfilé eller kanske till och med oxfilé. En hemslagen bearnaise till det så är man hemma! Eller hur?

Jag fick en fråga häromdagen som jag tänkte lyfta här i bloggen. Jag tror nämligen att fler kan vara intresserade av informationen. Frågan rörde; vilken bil ska man köpa? Då är vi alltså återigen inne på vad som gör ett bra bilköp. Många märken idag på marknaden håller en bra kvalité, vissa alltigenom, vissa inte. Allt handlar ju om pris dessutom. Men den vanliga Svensson kan inte lägga en halv miljon på en välutrustad BMW. Vilka märken ska man då kolla efter?

Det handlar också om vilken typ av bil man är ute efter. Men jag brukar rekommendera främst fyra bilmärken som är tillförlitliga. Dessa är; Passat, Audi, Skoda och Volvo. Det är bilar med bra kvalité alltigenom och högt andrahandsvärde (lite lägre på Skoda dock).

Det här är såklart en högst personlig åsikt vilket ni säkert förstår. Men får jag säga det själv, så skulle jag rekommendera att kika efter dessa märken.

images (1)

 

Kommentera

Required fields are marked *.