panelarrow

Planerar för påsken

| Lämna en kommentar

Halloj.

Hoppas någon fick något tips av mitt förra inlägg! Även om det är mycket att hålla reda på när man köper bil, så tycker jag personligen att det är roligt att köpa bil. Just begagnade bilar är ju svårt, man kan ju aldrig riktigt veta vad man får och har man otur köper man ett måndagsexemplar, men även om det är svårt så är det också riktigt skoj.

Nu planerar jag påsken här. Detta år kommer jag fira på ett lite annorlunda sätt. Vanligtvis träffar man ju familj och släkt vid sådana här traditioner men i år ska jag faktiskt fira ihop med ett kompisgäng. Jag ska naturligtvis träffa familj och släkt också, men just påskbuffén firas tillsammans med polare.

Vi kör något slags knytkalas. Jag ansvarar för att ta med mig tre olika typer av sill samt varmrökt lax och skagenröra. Jag ska även göra ägghalvor med majonnäs och dill. Jag tänkte göra en klassisk inlagd sill, en krämig sill (inte bestämt mig för smak än) och en löksill. Några goda påsköl ska såklart också inhandlas.

Varmrökt lax är en favorit hos mig. Den kallrökta är lite för konstig konsistens tycker jag.

Varmrökt lax är en favorit hos mig. Den kallrökta är lite för konstig konsistens tycker jag.

 

Kommentera

Required fields are marked *.