panelarrow

Sista helgen i maj

| Lämna en kommentar

Helt galet, kan inte fatta att det är juni snart! Men märker att vädret börjar bli bra (trots regniga dagar, I know). Men nästa vecka ska det bli över 20 grader så det ser jag fram emot.

Lämnade in min semesteransökan idag och väntar på att få den godkänd. Tog v. 28-32, hoppas jag får de veckorna. Man märker att kroppen börjar bli sliten, det har varit en riktigt stressig vinter. Mycket att göra på jobbet och mycket på hemmaplan också, speciellt den senaste månaden. Min pappa har åkt in och ut på sjukhuset och efter jobbet idag ska jag hälsa på honom. De vet inte riktigt vad det är men han har haft ont i bröstet och svårt att andas. Det är ingen hjärtattack eller infarkt eller så, de kan inte hitta vad det är bara. Det gör mig riktigt orolig alltså, att inte ens läkare, som är utbildade, kan hitta vad som är fel. För något är det ju, eftersom att han åker in och ut hela tiden.

Hoppas han blir bra snart i alla fall, känns riktigt jobbigt. Men det borde han bli tycker jag. Han är för ung för att må dåligt på det här viset, 59 är ingen ålder!

Nu är rasten slut och det är dags att fortsätta jobba igen. Hörs!

car

Kommentera

Required fields are marked *.