panelarrow

Godmorgon, allihop!

| Lämna en kommentar

Här ligger jag i sängen, får nog ta en halvdag ledig idag, tror jag. Det blev en hyfsat blöt kväll igår, som inte alls var planen. Vi skulle ut ett par stycken och käka på en nyöppnad resturang i stan. Restaurangen var otroligt härlig, tror det var ett ombyggt hus bara, så det kändes verkligen som om vi var hemma hos någon. Väldigt intimt och oerhört god mat! Dock var vinet och ölen lika god, så det blev några glas för mycket måste jag nog medge. Egentligen skulle jag gått upp för en timme sen, men här ligger jag och knappar på datorn. Kaffet har jag hämtat, men det är också allt jag gjort. Får nog ringa chefen och höra mig för om det är något riktigt viktigt möte eller något nu på förmiddagen, annars tar jag nog ledigt. Pust!

middag

 

Annars då, det var ju ett tag sedan jag bloggade.. jag har faktiskt ingen riktig förklaring på detta. Det har nog bara varit en brist på motivation och inspiration från min sida, tror jag. Inte känt att det hänt något värt att skriva om liksom. Men nu hoppas jag oktober överraskar med mer händelser!

Kommentera

Required fields are marked *.