panelarrow

Regn så långt ögat kan nå!

| Lämna en kommentar

Hej allihop!

Hur har ni det? Jag njuter faktiskt fortfarande av kylan just nu. Känns riktigt skönt att vintern är påväg. Dock hade jag ju så klart inte tackat nej till lite fler soldagar än nu. Det är ju deprimerande när man dag efter dag möts av den här vitgråa himmel och regnet, men man ska ju inte klaga. Det är ju vad hösten utlovar, så man får ju det man förväntar sig i alla fall. I går var jag ute och sprang för första gången på hur länge som helst, det var skönt. Det är ju faktiskt perfekt väder för just joggning just nu. Kallt, men inte för kallt. Folktomt på stigarna så man slipper springa hinderbana för att undvika frontalkrockar. Det är årstiden för utomhusträning helt enkelt. Men det är ju inte något man orkar göra varje dag .. Funderar på om jag inte skulle ta tag i någon av alla serier som jag har velat se. Nu finns det ju hela säsonger ute som bara väntar på mig .. kanske The Walking dead?

rain

Kommentera

Required fields are marked *.