panelarrow

Advent står för dörren!

| Lämna en kommentar

Hej allesammans!

Vintern har verkligen kommit nu, håller ni inte med? Förutom kylan så blåser det vindar med bett, skulle jag säga. Men det är bra, det får en att faktiskt inse hur nära vi är jul nu. Till helgen ska vi ha middag här hemma, men istället för att ta det första advent så tar vi det på lördagen. Det blir så tidigt annars eftersom alla ska upp på måndagen. Men vi firar första advent tillsammans hela gänget. Det ska bli kul! Jag är dock tveksam när det kommer till maten. Min första tanke var att servera en riktigt fin söndagsstek, men jag undrar om det inte hade varit bättre med någon form av gryta. Jag ska handla i morgon så jag har tills dess att bestämma mig. Hur ser er helg ut? Firar ni advent något?

adv

Kommentera

Required fields are marked *.