panelarrow

Söndagsågren!

| Lämna en kommentar

time

Tjabba allihop!

Just nu är jag definitivt inne i en stressig period. Det är ofta så när det är många som är lediga, jag själv ska snart gå på semester och jobbet som ska göras är detsamma som en dag  i mars. Så man biter ihop och köttar sig igenom dagarna. Men det får en verkligen att längta ännu mer till att bli ledig, vill jag lova. Tar ut sig helt innan man kan stänga av och slappa i solen. Det känns dessutom som om alla är i samma sits, så kanske dumt att klaga. Men det måste man ju få lov till ibland, det också!

Strax ska jag ta mig inom affären för att handla middag tills i kväll, förhoppningsvis så håller sig hela kvällen regnfri så vi kan grilla middagen och kanske till och med sitta och äta utomhus. Vi får se! Sen är det måndag igen…

Kommentera

Required fields are marked *.