panelarrow

Bra dagar bakom mig!

| Lämna en kommentar

Hej allihop!

Nu vart det verkligen ett tag sedan jag var inne på bloggen igen. Det blir ju så ibland, och oftast när man har mycket annat runt omkring. Så har fallet varit den här gången också. Semestern är i full gång och jag njuter så mycket jag bara kan. Vädret har kanske inte varit det bästa den senaste veckan, men det har gett mig utrymme att faktiskt fixa allting som jag har haft på att göra-listan nu i några månader. Jag har löst en del grejer på bilen, sorterat i garaget och faktiskt börjat måla om vardagsrummet nu. Det har ju behövts hur länge som helst men jag har helt enkelt inte haft tid för det. Så himla bra egentligen att vädret har varit som det varit så jag inte har haft något annat att göra än just det jag skulle göra! Vad hittar ni på i veckan? Semester ?

sort

Kommentera

Required fields are marked *.