panelarrow

Går och skräpar!

| Lämna en kommentar

Tjenare allihop!

Här går jag och skräpar på semestern fortfarande. Riktigt härligt är det faktiskt att det inte blev någon längre resa eller någonting som kan orsaka stress. Det har verkligen bara varit lugn och ro, pillande med både hem och bilen. Nu har ju dessutom vädret bättrat på sig så det blir många grillkvällar och häng med grabbarna också. Jag har till och med badat en del, vilket inte är en vanlighet för mig. Men gött har det varit i alla fall. Sista veckan på semestern nu, men börjar faktiskt inte på måndag redan, tog några extra dagar, faktiskt. Och bra var väl det när syrran ringde och frågade mig om jag inte kunde hänga med henne till Malmö i  helgen. Hon har nämligen pratat med en mäklare lomma om ett radhus där nere som hon vill ha. Så nu ska vi åka ner och kolla på det innan det kommer ut på den officiella marknaden. Så håll tummarna! Hoppas ni njuter av solen, ni med! 

sum

Kommentera

Required fields are marked *.