panelarrow

En trött tänkardag!

| Lämna en kommentar

Hej allesammans!

Så skönt med lördag, trots att jag inte fick så mycket sömn inatt. Hade riktigt svårt att somna igår och sen vaknade jag pigg redan vid sju. Hoppas jag inte är för trött under dagen, har en del att rodda med nämligen. Efter frukosten ska jag hem till syrran och hjälpa henne med några grejer. Det är nämligen så att de ska bilda bostadsrätt av hennes lägenhet och hon har bestämt sig för att köpa. Det kan bli så att jag får gå i borgen för henne när hon ska ta lån, men det är vad vi ska kolla idag. Känns som det blir en sån dag när man verkligen kommer använda hjärnan så det hade nog underlättat om jag inte blev sömnig om några timmar. 

ide

Har ni kanske några tips på hur man håller igång även fast man knappt fått någon sömn?

Kommentera

Required fields are marked *.