panelarrow

Dålig start på veckan!

| Lämna en kommentar

Tjenare!

Vilken dålig start jag fick på veckan alltså. Gårdagen är verkligen en sån dag som jag gärna hade gjort om eller bara strukit. Det belade med att jag vaknade nästan två timmar efter att jag skulle varit på jobbet, som ni kan förstå är en av de värsta starterna på dagen. När jag väl kom till jobbet så kändes det som om allting gick fel, verkligen allting jag gjorde fick jag göra om. Suck! Idag började dagen lite bättre, men jag är fortfarande helt uppjagad efter gårdagen. Dock får jag försöka lugna mig lite tills i eftermiddag då jag och syrran ska till banken och höra om bolånet. Hon ville först ta ett snabblån för lägenheten, men jag tyckte inte det var värt det innan vi ens har hört med banken. Snabblånen är super när det handlar om mindre investeringar, tycker jag. Men bolånet känns för stort för att ta så. När jag exempelvis har behövt köpa större grejer till hemmet, typ som spis och så så har jag tagit smålån, vilket har funkat bra, här lånar jag när det gäller. Men jag hoppas på banken för syrran! Visst tänker jag logiskt? 

money

Kommentera

Required fields are marked *.