panelarrow

Nu är det jul igen….

| Lämna en kommentar

Jaha, då var det den tiden på året igen då. Jul. Visst är det mysig med julfirandet, men själva stressen upp till de riktiga helgdagarna känns alltmer besvärande. Kul med jul, men stressen och hetsen klarar jag inte av! Man är ju så trött på julmusik och dylikt när julen väl är här.

Stockholm är fint och jag trivs att bo här. Hade faktiskt inte kunnat tänka mig att bo i en annan stad, då jag gillar både närheten till naturen och alla vackra byggnader här. En rolig grej är att min polare ska flytta till Stockholm. Jag har försökt få honom att köpa en lägenhet på Östermalm, där jag bor. Men han tycker att det blir lite för dyrt, så jag har snokat reda på en mäklare i Vasastan åt honom. Det ligger ju ändå i närheten, men lägenheterna håller lite lägre priser. Alltid kul när folk man gillar finns i närheten!

God jul då!

Kommentera

Required fields are marked *.