panelarrow

Snart är det vår!

| Lämna en kommentar

Nu är vi mer än halvvägs färdiga med januari och julen samt nyår ligger långt bakom oss! Vilken tid att uppdatera bloggen. Nej, men jag har varit upptagen, både med mitt nya lilla mekprojekt och med min kompis som ska flytta hit.

Sen har man lovat svärfar att man ska med på ännu en hobby! Fiske. Det ni. Det är nämligen så att vi gav honom massor med drag i julklapp, just för att han är en riktig fiskare. Han brukar fiska både i skärgården här i Stockholm och nere i Småland under somrarna. Så nu ska jag med honom i sommar och prova på det ordentligt. Det blir nog roligare att göra det praktiskt, men just nu pluggar jag det teoretiskt. Han har nämligen gett mig en bok om fiske. Känner jag honom rätt blir det nog husförhör om det senare, så bäst jag pluggar på. Haha, skojar bara.

Hoppas ni har det bra i vinterkylan!

Kommentera

Required fields are marked *.