panelarrow

Bilköer vs. elcykel 0-1

| Lämna en kommentar

Bil är ett fantastiskt färdmedel om du frågar mig. Man kommer ända fram till dörren dit man ska och är inte beroende av någon annan. Det finns egentligen bara ett ställe där bil fungerar mindre bra, i storstäderna. Alla som har kört genom en storstad i rusningstrafik vet vad jag pratar om. Köer, köer och ännu mera köer. Eftersom jag inte bor eller jobbar mitt inne i stan, där trafiken är som värst, har jag bestämt mig för att skaffa en ny cykel. När jag sa det till svärfar sa han: köp en elcykel så behöver du inte komma fram genomsvett till jobbet. Det har han ju rätt i svärfar, att man blir mindre svettig med eldrift, men jag vill ha en cykel som även går att köra lite terräng med. Därför blev jag rätt glad när jag fick upp cykeln på bilden när jag googlade. Måste ta reda på om det finns mountain bike-modeller med eldrift i Sverige eller om jag måste försöka importera en.

a

Kommentera

Required fields are marked *.