panelarrow

Supertrevlig tillställning för likasinnade

| Lämna en kommentar

Lyckan är total och jag mår så bra! Varför undrar ni kanske? Det är inte svårare än att jag har varit iväg på en rad konferenser i Dalarna ihop med andra likasinnade. Bilnördar med andra ord, haha. Det är fantastiskt roligt och givande att få sätta sig ner med kollegor från andra delar av landet och bara prata bil och bilförsäljning. Bäst av allt är att vi hinner med lite annat bilsnack också. Många av oss är ju entusiaster som har en eller flera gamla amerikanare eller veteranbilar stående i garage och uthus och som vi håller på att jobba med. Man stöter på en hel del problem på vägen när man renoverar gamla bilar och då är nätverket av andra entusiaster helt ovärderligt. Flera huvuden tänker bättre än ett och delade problem är lösta problem som vi skojade om på konferensen. Nu ska jag ut på nätet och leta efter delar till min pärla. Med lite tur rullar hon på vägarna senare i sommar.

Finns det något vackrare än det här?

Kommentera

Required fields are marked *.